Rok 2024 już za nami, czas ocenić sytuację i przyjrzeć się perspektywie na rok 2025.
Formularz wyszukiwania
dr inż. Karolina Miśkiewicz
9 czerwca 2021
Ze względu na świadomość zagrożeń, jakie niesie ze sobą rozwój cywilizacji, wzrasta zainteresowanie wykorzystaniem produktów pszczelich w ochronie zdrowia i suplementacji żywienia człowieka, gdyż są one kojarzone z ekologią i naturalnym środowiskiem, z którego pochodzą.
25 marca 2019
Wprowadzenie szpinaku do codziennej diety z pewnością pomoże dostarczyć do organizmu niezbędnych mikro- i makroelementów.
24 kwietnia 2018
Wszystko, co zjemy i wypijemy rano, wpływa na naszą aktywność, bystrość umysłu i koncentrację w ciągu całego dnia. Poranny posiłek uważany jest przez dietetyków za najważniejszy dla zdrowia i właściwego funkcjonowania organizmu, dlatego nie warto z niego rezygnować.